Feesten

Uw feest compleet georganiseerd voor een duidelijke en scherpe prijs.

PDR Verhuur heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het compleet organiseren van evenementen en bijeenkomsten op locatie. Van een leuke en gezellige tent met aankleding voor een jubileumfeest tot een gezellig festivalterrein voor een bruiloft, PDR Verhuur zet alles voor u in werking om uw feest tot hét feest te maken waar u op hoopte.

Heeft u zelf een mooie tuin of een stukje terrein waar u iets moois voor uw jubileumfeest, bruiloft, verjaardag of welke gelegenheid dan ook wilt opzetten? PDR Verhuur heeft van alles in huis om uw terrein helemaal te maken tot wat u wilt. Heeft PDR dit niet in huis dan wordt dit voor u georganiseerd in onze inmiddels flinke kring van extra leveranciers, zodat u zo min mogelijk omkijken hebt naar de organisatie maar vooral kunt genieten van uw feest.

Ook uw zakelijke feest kan PDR Verhuur op uw locatie organiseren, bedrijfshallen en kantoren kunnen wij prachtig voor u inrichten en bijvoorbeeld verwarmen. Dit is voor u zakelijk ook nog eens heel interessant in verband met belastingvoordelen, bijvoorbeeld de wkr-regeling.

Wilt u meer informatie, een scherpe offerte of wilt u eens een afspraak maken op uw locatie?

Neem vrijblijvend eens contact op en wij komen graag eens bij u langs.

Feesten
Feesten
Feesten
Feesten
Feesten
Feesten
Feesten