Levering

Zelf afhalen
Wij leveren kwaliteitsmaterialen tegen de scherpste prijzen. Wij leveren alle tenten met een goede en uitgebreide beschrijving en tekening zodat u alles heel gemakkelijk en snel op kunt bouwen. U kunt uw gehuurde spullen in principe altijd op de dag ophalen wanneer u deze nodig heeft, maar heeft u ze liever een dag eerder dan kunnen wij u ook daar vast in van dienst zijn zonder dat dit u extra geld hoeft te kosten. Het is de bedoeling dat u de gehuurde artikelen de dag na uw feest voor 11.00 uur weer bij een van onze afhaallocaties terugbrengt.

Laten Bezorgen
PDR Verhuur heeft ook de mogelijkheid om al uw spullen te laten bezorgen en weer op te halen. Wij bezorgen de spullen wanneer het u het beste uitkomt en halen het een dag na uw feest in overleg met u weer op. Kijk bij Bezorgen voor onze tarieven.

Borg
Bij elke bestelling wordt een klein percentage aan borg gerekend, bij een goede aflevering krijgt u dit uiteraard direct weer terug. Betaling van de huursom gebeurt als u de spullen bij ons op komt halen of wanneer wij ze bij u afleveren.